Председателят на Областния съвет на БСП в Перник Валентин Петков

...
 Председателят на Областния съвет на БСП в Перник Валентин Петков
Коментари Харесай

Нов скандал с БСП-Перник

 

Председателят на Областния съвет на Българска социалистическа партия в Перник Валентин Петков и на Общинския съвет Стефан Кръстев няма да вземат участие в кандидатската листа за идните на 4 април избори за Народно заседание. Двамата си направиха групов самоотвод, който ще бъде показан публично на съвещанието на Областния съвет на Българска социалистическа партия, предава БНР. Водач на листата в 14-и многомандатен изборен регион в Перник е Стоян Мирчев.

Позицията си  по отношение на номинациите за предизборната листа, както и претекстовете за отвод от присъединяване в нея двамата водачи обявиха документално във " Facebook " страницата на локалната организация на социалистите. Ето какво сподели ръководителят на Общински съвет на Българска социалистическа партия Стефан Кръстев:

" Заедно с регионалния ръководител взехме решение да си създадем самоотвод, защото въпреки всичко и двамата сме ангажирани с дейностите на локалната власт за мандата 2019-2023 година, само че не по- незначителен е фактът, че при подредбата на избираемите места в листата не беше потърсено мнението на локалната организация на Българска социалистическа партия, нито на общинско, нито на регионално равнище, което макар уставните правила е извънредно неприемливо “.

Стефан Кръстев твърди, че за местата в листата научава от средствата за всеобща връзка. В изявление за БНР той споделя, че не познава лидера Стоян Мирчев, той не е идвал в Перник, само че му се коства образован човек. „ Естествено, ще работим с него и ще създадем оптималното за избирателен триумф ", твърди още Кръстев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР